Verhuizen naar Mallorca

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om te verhuizen naar het buitenland. De wereld is aan het globaliseren en het wordt steeds makkelijk om in een ander land te gaan wonen. Hieronder lees je waarom er vaak mensen kiezen om in het buitenland te gaan wonen.

  Waarom verhuizen naar Mallorca

  In Nederland kijken veel mensen het hele jaar door uit naar de zomer waar we in ons t-shirt buiten kunnen lopen en lekker een biertje in het zonnetje drinken. Maar wat als we dat veranderen en een groot gedeelte van het jaar in een korte broek met shirt kunnen lopen? In dat geval is Mallorca een geschikte bestemming. Met veel maanden zon het hele jaar door geniet je hier optimaal van het Mediterraanse klimaat.

  Daarnaast is Mallorca een ideale bestemming omdat het niet ver bij Nederland vandaan is. Na 2 uurtjes in het vliegtuig vanaf Amsterdam te hebben gezeten ben je al op dit Spaanse eiland. De vliegtickets zijn de laatste jaren alsmaar goedkoper geworden. Meerdere malen in het jaar terug naar Nederland vliegen zal dus geen probleem moeten zijn.

  Mallorca is ook ontzettend toeristisch. Het toerisme zorgt voor meer werkgelegenheid. Het hele jaar door zijn er veel Nederlanders die het eiland bezoeken. Dit zorgt ervoor dat Nederlandssprekend personeel een pluspunt is. In het Nederlandse gedeelte El Arenal op Mallorca kom je diverse Nederlandse bars en restaurants tegen waar men Nederlands personeel zoekt. Kun je geen baan vinden terwijl je Nederlands spreekt? Zorg er dan voor dat je Engels goed genoeg is en je zult ongetwijfeld iets in het toerisme kunnen vinden.

  Tot slot is het een optie om een extra woning te nemen op Mallorca indien het je teveel wordt om er permanent te verblijven. Natuurlijk moet de portemonnee dit wel toelaten. Zoals we hiervoor al zeiden is Mallorca niet ver bij Nederland vandaan en vlieg je er gemakkelijk naartoe. Meerdere malen per jaar een bezoek aan dit eiland om daar bij je vakantiewoning te verblijven klinkt voor de meeste mensen niet verkeerd.