Villa in de Ardennen huren

  chalet-ardennen-huren-15

  Het is maar een paar uurtjes rijden en je bent al in de Belgische Ardennen. Een heerlijke plek waar veel mensen op afkomen om bij te komen of juist voor sportieve activiteiten. Het allerbelangrijkste is dat je in ieder geval kan genieten van de omvangrijke natuur. Villaspot biedt heerlijke vakantiehuisjes aan die zich midden in de natuur bevinden in de Ardennen. Zo kan je optimaal genieten van de omgeving.

  De natuur verkennen    
  De Belgische Ardennen ligt erg dicht bij Nederland, maar bevindt je je eenmaal in de omgeving dan kom je al snel tot de conclusie dat je een andere wereld bent binnengekomen. De rivieren uitmonden in kleine watervalletjes, de glooiende heuvels en overal waar je komt zie je loofbossen. Logisch dat deze magische plek zoveel mensen trekt! Je kan in de regio fietsen, kanovaren, kajakken en zelfs skiën. En met een beetje geluk kom je een wild hert tegen in de bossen of grote roofvogels en zelfs zwijnen.

  Bourgondische dorpen 
  De regio barst van gezellige Bourgondische dorpjes. Misschien ben je wel op tijd voor de middeleeuwse markt, waar de kinderen zich kunnen omtoveren tot ridder of jonkvrouw. Er zijn veel kloosters, abdijen en onderaardse grotten die je kunt bezoeken, zoals die van Remou. De Belgische Ardennen is niet alleen veel te zien, maar ook veel te proeven. De kloosters in deze streek staan bekend om hun volle Belgische trappistenbieren en zijn vaak ook te bezoeken. Met je eigen bolide doorkruis je de beboste heuvels van de Ardennen en rijd je gemakkelijk van klooster naar klooster. Natuurlijk niet zonder een heerlijk schuimend biertje te proeven! Geniet ’s avonds in je luxe vakantiewoning in de Ardennen van een zelfbereide maaltijd met ingrediënten uit de buurt en een Belgisch trapist biertje. Santé!

  Categories: Blog