Unieke espressobars over de hele wereld

  De populariteit van koffie blijft stijgen, net als het aantal koffiebars. In iedere stad vind je wel een plek om in alle rust te genieten van een lekker bakje koffie. Met miljoenen koffiebars over de hele wereld is de één wat origineler dan de ander. Van Londen tot Parijs, hieronder vind jij een aantal unieke koffie hotspots.

  The Attendant – Londen

  Koffie op het toilet klinkt misschien niet heel aantrekkelijk. Toch is dit bij The Attendant in Londen wel het geval. Het was vroeger een Victoriaans toilet, nu is het een koffiebar. Gek genoeg zijn niet alleen de tegels bewaard gebleven maar ook de toiletten staan er nog – die fungeren als tafels. Eet hier met een gerust hart een gebakje en geniet van je bakje koffie. Alles is namelijk schoon tot glimmend aan toe. Bij The Attendant komen trendy en vintage op de beste manier samen.

  Wash and Coffee – München

  Je kent het vast wel: in een film zie je in de wasserette die ene leuke jongen een praatje maken met een meisje. Een date volgt. Ellende volgt daar weer op. En uiteindelijk leven ze ‘happily ever after’. Probeer zelf die ene leuke jongen of meisje tegen te komen door in München een kop koffie te drinken in Was hand Coffee. Hier kan je namelijk je kleding wassen en tegelijkertijd aan een tafeltje met een kop koffie en eventueel een gebakje wachten op de was.

  Kattencafé Kopjes – Amsterdam

  Omringd door katten. Zowel in levenden lijve als op foto’s aan de muur. Ben je een echte kattenliefhebber? Dan is dit dé koffiebar voor jou. Ruim twintig jaar geleden opende het eerste kattencafé in Taiwan en inmiddels zijn er meer dan 150 vestigingen verspreid over de hele wereld. En ook Amsterdam opende de deuren van een kattencafé.

  Underline Coffee – New York City

  De oude rails in New York fungeert tegenwoordig als park: de High Line. Absoluut de moeite waard om een wandeling langs te maken. En wil je even opladen met een kop vers gezette koffie? Dan moet je Underline Coffee bezoeken, het tentje dat zich onder de High Line bevindt. De bonen worden zelf geroosterd onder de naam Apes & Peacocks. De unieke sfeer wordt ondersteunt door het vriendelijke personeel.

  Lijkt het met jouw liefde voor koffie tof om een franchise winkel te starten? Deel die liefde met andere Nederlanders die graag hun dagelijkse kopje koffie drinken in jouw koffie franchise winkel.

   

   

  Categories: Blog