Soorten Jaloezieën – Kies De Geschikte Voor Jou

    Jaloezieën zijn één van de beste manieren om je interieur op te fleuren. Ook bieden zij privacy zonder het zonlicht en het mooie uitzicht buiten te blokkeren. Deze exotische vensterhoezen zijn beschikbaar in verschillende vormen zoals lamellen, plooien, panelen, metaal, hout of synthetisch. Je vindt ze ook in verschillende designs en kleuren, zodat je gemakkelijk eentje voor je kamer kan uitkiezen. Hieronder zijn een paar van de populairste jaloezieën.

    Verticale jaloezieën hebben de voorkeur in de meeste huizen en zijn perfect als je grote vensters zoals patiodeuren hebt. De latten zijn hier verticaal geplaatst en draaibaar tot 180° om het zonlicht te veranderen. Deze soorten jaloezieën kunnen ook volledig geopend of gesloten worden zoals gordijnen. Paneelgordijnen zijn ideaal voor decoratieve vensters, aangezien ze ontworpen zijn om de mooie lay-out van je venster weer te geven. Rolgordijnen zijn elegant en veelzijdig waardoor ze bij elke kamer kunnen passen. Een andere jaloezie voor grote vensters (schuif of patiodeuren) zijn paneelgordijnen. Paneelgordijnen zijn anders doordat ze wijde panelen hebben die het zonlicht reflecteren om de kamer koel te houden. Als de panelen open staan, zitten ze netjes achter elkaar om je kamer op te lichten met zonnestralen.

    Een favoriete jaloezie voor in huis is de lamel. Ze zijn beschikbaar in metaal, hout of plastic latten, ze zijn duurzaam en een perfecte combinatie tussen esthetica en functionaliteit. Horizontale lamellen zijn beschikbaar in ontelbare tinten met aangepaste buitensluiters. Silhouetten jaloezieën zijn jaloeziestoffen die tussen de paneelstoffen hangen, zodat je afbuiging van licht kan aanpassen, privacy hebt en ook van het uitzicht kan genieten. Plisségordijnen zijn ideaal voor avontuurfreaks aangezien ze in verschillende stoffen komen, inclusief prints, eenvoudig en jacquard geweven stoffen. Facette jaloezieën bestaan uit opaak, horizontale strepen die fijnmazig geweven zijn.

    Voor meer informatie over plissegordjnen, kunt u eventueel eens een bezoekje waten aan https://www.mijnplissegordijnen.nl/

    Categories: Blog