Slotenmakers op de weg

    Er bestaat een algemene misvatting dat slotenmakers zich vastkluisteren op één plek en als er iets met je gebeurt, je zelf alle moeite moet doen om hun winkel te bezoeken. En dat was ook zo heel wat jaren geleden. Echter is de technologie vandaag de dag zodanig ver geëvolueerd dat slotenmakers eropuit trekken. Slotenmakers werken nu vanuit mobiele eenheden. Dit is vooral handig wanneer je je in een situatie bevindt waarbij je je niet kan verplaatsen voordat het probleem wordt opgelost. In dit geval is het een goed idee om een mobiele slotenmaker te bellen om je probleem op te lossen.

    Slotenmakers hebben doorgaans meer dan genoeg instrumenten en werktuigen bij de hand om de meeste problemen op locatie op te lossen. Het is een noodzaak geworden om mobiel te werken gezien het feit dat een merendeel van de klanten bij problemen met hun slot of sleutel dringend hulp nodig hebben, of in sommige gevallen, zelfs onmiddellijk. Om een stabiel inkomen en een continue stroom van klanten te behouden moesten slotenmakers zich dus aanpassen. Het diensten omvatten onder meer het verwijderen van een sleutel die is afgebroken in het slot, lockpicking, sloten openbreken en vervangsleutels smeden. Grotere projecten zoals elektronische beveiligingssystemen & commerciële systemen vereisen doorgaans meer planning en worden bijgevolg in het atelier uitgevoerd.

    Startonderbreker- en gecodeerde elektronische autosleutels kunnen opnieuw gecodeerd worden op locatie indien nodig. Mobiele slotenmakers beschikken gebruikelijk zelfs over vervangsleutels voor de belangrijkste automerken. Een ander vaak voorkomend probleem dat klanten ervaren is de sleutel die vast komt te zitten in hun autodeur of voordeur van hun huis. Het probleem hierbij is dat mensen vaak hun geduld verliezen en de sleutel proberen te forceren of met extreme kracht uit het slot proberen te trekken. In de meeste gevallen buigt of breekt de sleutel als gevolg en beschadigt men het interne sluitingsmechanisme.

    Voor meer geweldige informatie over slotenmakers moet je een kijkje nemen naar het werk van Michael Schapkun.nl. Je kan zijn site hier terugvinden: Locksecure.nl. Alle informatie omtrent slotenmakers en diensten ervan vind je terug op deze website.

    Categories: Blog