Muurstickers zijn hot!

  Muustickers worden steeds populairder. Tegenwoordig vervangen ze de ouderwetse schilderen en posters in de woonkamer. Maar ook in de slaapkamer kan een muursticker prachtig staan. Het grote voordeel van een muusticker is dat ze relatief goedkoop zijn en eenvoudig aan te brengen. Ook het verwijderen van de sticker is een koud kunstje. De wanddecoratie is bij verschillende verkooppunten te verkrijgen. Al vanaf 10 euro kun je een sticker kopen, dus dat is een stuk minder dan een duur schilderij. Benieuwd waar je de muurstickers kan kopen? Lees dan snel verder

  Muurstickers online kopen
  Online zijn er verschillende (grote) partijen die muurstickers aanbieden. Het fijne van deze stickers is de eenvoudige verzending en de snelle service. Ook zien we een aantal aanbieder die het mogelijk maakt de stickers zelf te ontwerpen. Hierbij kun je eenvoudig je eigen foto of print kunt uploaden en bewerken. Nadat je het geheel hebt afgerond komt de muursticker bij je thuis op de map. Geheel voorzien van een handleiding hoe het geheel aangebracht kan worden.

  Goedkope muurstickers
  Veel betalen voor deze stickers hoeft helemaal niet. Wij verwachten dat je ze binnenkort zelf al kunt gaan printen vanuit thuis. Wellicht met de 3e printen kunnen ook mooie 3d vlinders en andere objecten geprint worden en tegen je muur worden gehangen. De keuze hierin is eindeloos, dus we wachten vol spanning af hoe deze markt zich de komende jaren gaat ontwikkelen.

  Categories: Blog