Duiken vanuit een helicopter op Curaçao

  Curaçao heeft de primeur heliduiken. Sinds kort is het mogelijk om een duik vanuit de helicopter van Blue Skies te maken. De duikers worden hierbij in volle duikbepakking naar de duikplaats gevlogen. De helicopter vliegt onder de Juliana brug door om vervolgens over de Pontjesbrug in het hart van de stad de haven te verlaten.

  Eenmaal op de duiklocatie aangekomen gaat de helicopter stil boven het water hangen op een hoogte van ongeveer twee meter. De twee duikers klimmen uit de heli en laten zich achter over het water in vallen. Dit alles wordt vastgelegd door een fotograaf die op de boot van Dive Charter Curacao staat. Hierna volgt een door een divemaster begeleide duik op het grootste wrak van het eiland, de Superior Producer. “Uniek op het eiland en voor zover wij weten in de hele wereld“, aldus beide avonturiers.

  Na de duik worden ‘heli-duikers’ met de snelle rib (boot) terug gebracht naar het kantoor van Blue Skies aan de Motetwerf voor een debriefing. Hier worden foto’s en een certificaat van deelname verstrekt.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dive Charter Curcao, telefoon 005999-5293899 of via email info@divechartercuracao.com

   

  Categories: Blog