De beste vakantiebestemmingen in Zuidoost-Azië

  Zuidoost-Azië kent ontzettend veel mooie vakantiebestemmingen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Dit maakt het soms lastig om een keuze te maken. Elke bestemming kent haar eigen charme en daarom doe je er goed aan onze top-3 met favoriete bestemmingen in Zuidoost-Azië door te lezen alvorens je een keuze maakt. Mocht de vakantie goed bevallen dan kun je er zelfs nog gaan wonen ook.

  1.Bali, Indonesië

  Een veel bezochte vakantiebestemming. Bali is populair geworden door haar relaxte sfeer, de Balinese cultuur, de vele uitgaansgelegenheden en de vele bezienswaardigheden. Het fijne aan Bali is dat je er veel kunt zien en doen zonder veel te reizen. Breng je bijvoorbeeld een bezoek aan Thailand of Vietnam dan breng je al gauw meerdere uren in de trein of bus door. Ondanks dat Bali haar eigen cultuur heeft en het nog steeds relatief arm is, kun je hier een hele comfortabele vakantie hebben. Ook heb je op Bali veel expats wonen, wat het eiland geschikt maakt voor mensen die in het buitenland willen wonen.

  1. Hoi An, Vietnam

  Hoi An is misschien wel de meest onbekende vakantiebestemming binnen dit dit lijstje. Dit kleine plaatsje aan de kust van Vietnam heeft ontzettend veel te bieden. Zo kun je genieten van de rijstvelden, de bijzondere Vietnamese cultuur, heerlijk eten, het strand en het oude gedeelte. Hoi An is het enige plaatsje in Vietnam dat nog in takt gebleven is na de oorlog met de Amerikanen. Het oude gedeelte wordt vaak omschreven als magisch, historisch en onwerkelijk. Je hebt hier ontzettend veel leuke winkeltjes, restaurantjes en cafés waar je prima kunt vermaken. De meeste reizigers vinden Hoi An een fijne plek ondanks dat het zo toeristisch is. Dit komt omdat Hoi An in vergelijking met andere plekken in Vietnam van alle gemakken voorzien is. Op zoek naar een hotel for couples Hoi An?

  1. Chiang Mai, Thailand

  Dit is het enige plekje in onze top drie dat niet aan de kust ligt. In Chiang Mai kun je genieten van heerlijke Thais eten, het ligt in de bergen waardoor deze plek zeer geschikt is voor een trekking in de bergen. Er reizen veel mensen af naar Chiang Mai en iedereen is het erover een dat deze bestemming niet in je reisschema mag ontbreken.

   

  Categories: Blog