Over ons

  Welkom op deze vakantieblog!

  Afbeeldingsresultaat voor vakantie kust

  Onze weblog is sinds enige tijd online. Op dit ‘’dagboek’’ informeren wij je vanaf nu regelmatig over de leukste vakantiehuizen, de beste bezienswaardigheden en de handigste vakantietips voor een vakantie aan de kust, over de hele wereld.

  Vakantiewoningaandekust.nl is sinds eind 2015 gespecialiseerd in het verhuren van particuliere vakantiewoningen en kleinschalige vakantieparken op de mooiste plekjes aan de kust. Onze huizen vind je van de tropische Caribbean tot de Nederlandse kust van Terschelling. Sommigen met uitzicht op zee, anderen verscholen in de duinen, maar nooit meer dan 10 km vanaf het strand. Op onze website willen we je een goeie impressie geven van de vakantiehuizen die er zijn op de wereld.

  Vakantiehuis aan de kust boeken

  Een van de favoriete vakantiebestemmingen van Nederlanders is onze eigen kust. Onze brede zandstranden hebben een bijna magische aantrekkingskracht. Wandelen, zonnebaden, tunnels graven, rennen,  schelpen zoeken, een duik in zee, langs de waterlijn lopen, vliegeren, de mooiste foto’s maken…. wat wil je nog meer?

  Een vakantiehuis aan de kust betekent op onze blog ook echt ‘’aan de kust’’. Onze tips liggen maximaal 10 km van het strand. Zo kennen we voor de ligging van onze huizen slechts 3 afstandscategorieën: zee op fietsafstand, zee op loopafstand of zee op kruipafstand!

  Ik hoop je binnenkort terug te zien op ons blog en wens je alvast een hele mooie vakantie aan de kust toegewenst!